Η ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Η εταιρεία Γρ. Ασλάνογλου και Σια ΟΕ. ιδρύθηκε το 1982 και δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου με μία συνεχή αναπτυξιακή πορεία.

 

  Λόγω των τεχνικών και εξειδικευμένων γνώσεων ξεκίνησε την πορεία της με προïόντα που αφορούν τον μηχανουργικό τομέα και με ότι σχετίζεται με την διάτρηση και κατεργασία μετάλλων.

 

  Στην συνέχεια λόγω των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των αγορών, επεκτάθηκε στον ευρύτερο βιομηχανικό τόμεα, προμηθευόμενη συνεχώς και εμπλουτίζοντας την ποικιλία των προïόντων της με νέα, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και καινοτομίες ώστε να είναι πάντα σύγχρονη με τις νέες και αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

 

  Η στρατηγική και οι στόχοι της εταιρείας μας διαχρονικά είναι η άμεση εξυπηρέτηση με ανώτερη και εγγυημένη ποιότητα προïόντων και υπηρεσιών, τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση, επάρκεια αποθεμάτων στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με σεβασμό στους πελάτες και τις ανάγκες τους.

 

  Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με εργοστάσια και οίκους του εξωτερικού που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά καθώς και οι διαρκώς προστιθέμενοι νέοι προμηθευτές μας, επιλέγονται και διακρίνονται για την αξιοπιστία και την τεχνολογική τους υποδομή ώστε να δικαιώνουν την επιμονή μας για την επιλογή της βέλτιστης ποιότητας για ην άριστη ικανοποίηση των καταναλωτών δημιουργώντας ένα ευχάριστο και πάνω από όλα έμπιστο και φιλικό κλίμα συνεργασίας.